Prva HNL: Papadopoulos debitirao pogotkom i spasio Lokomotivu poraza od Varaždina

Petak, 20. studenog 2020. 19:00 Napisao/la  SC
Kyriakos Papadopoulos
Kyriakos Papadopoulos

U prvoj utakmici 12. kola HT Prve lige nogometaši Lokomotive i Varaždina odigrali su u Kranjčevićevoj 2:2.

Varaždinci imaju za čime žaliti, imali su vodstvo 2:1, i čistu situaciju za treći pogodak, a nakon što nisu realizirali odličnu prigodu stigla je – kazna.

U 89. minuti mrežu je zatresao Grk Kyriakos Papadopoulos, branič grčke reprezentacije, koji je u Lokomotivu došao iz HSV-a, tako je na najbolji mogući način zaokružio svoj debi.

Inače, Varaždinci su poveli preko Delića u 7. minuti, poravnao je Chaija u 10. minuti, a vodstvo gostima donio Hendija autogolom u 60. minuti.

LOKOMOTIVA: Hendija, Pivarić, Papadopoulos, Kolinger, Karačić, Chaija, Petrak (77 Čeliković), Djira (66 Cokaj), Tahiraj (77 Kovačić), Šimić (76 Budimir), Tuci (59 Kallaku).

VARAŽDIN: Zelenika, Memija, Senić, Stolnik, Urata, Peco (87 Elezi), Đurasek, Petković (80 Kolarić), Pelumbi, Delić (66 Posavec), Benko (80 Obregon).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.