Prva HNL: Zbog koronavirusa odgođena utakmica između Lokomotive i Hajduka

Srijeda, 21. listopada 2020. 12:57 Napisao/la  SC
Stadion u Kranjčevićevoj
Stadion u Kranjčevićevoj

Utakmica 9. kola HT Prve lige između Lokomotive i Hajduka, koja se trebala igrati 24. listopada s početkom u 17 sati u Kranjčevićevoj, odgođena je.

Razlog odgode je korona-virus, koji je poharao svlačionicu Lokomotive.

"U srijedu smo dobili rezultate Covid-19 testiranja. Lokomotiva ima ukupno četiri zaražena igrača, te još dvojicu igrača kojima su određene mjere samoizolacije. 

Sukladno Propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije, odobrena je odgoda utakmice s Hajdukom. Očekujemo kako neće biti  daljnjih širenja zaraze te kako ćemo u prvom mogućem terminu odigrati i prvu odgođenu utakmicu, u sklopu 6. kola protiv Slaven Belupa", objavili su iz zagrebačkog kluba.

Minulog vikenda odgođena je utakmica između Osijeka i Lokomotive jer je otkriveno da su dva nogometaša Lokomotive pozitivna na korona testu, a još petorica su bila u samoizolaciji. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.