Prva HNL: Dinamo u Kranjčevićevoj remizirao s Lokomotivom

Nedjelja, 01. studenog 2020. 18:59 Napisao/la  SC

Dinamo je u 8. minuti u vodstvo doveo Ivanušec, u 42. minuti konačni rezultat postavio je Aliyu

Goran Tomić, trener Lokomotive
Goran Tomić, trener Lokomotive

U posljednjoj utakmici 10. kola HT Prve HNL nogometaši Lokomotive i Dinama odigrali su u Kranjčevićevoj 1:1.

Nogometaši Dinama utakmicu su otvorili na željeni način, Ivanušec je u osmoj minuti pogodio za 1:0 na asistenciju Kastratija.

Rano vodstvo Dinama nije negativno utjecalo na momčad Lokomotive, u 21. minuti Livaković je odlično obranio udarac Cokaja, u 37. minuti Kolinger je pogodio vratnicu, a u 42. minuti Kallaku je iskoristio jednu pogrešku Moharramija i asistirao za Aliyjua koji rutinski pogađa za 1:1.

U 49. minuti Majer je nakon lijepe akcije postigao pogodak za Dinamo, ali je nakon konzultacije s VAR sobom sudac Strukan poništio pogodak Dinama zbog zaleđa Gavranovića u začetku te akcije.

Do kraja utakmice modri su imali još samo jednu veliku prigodu protiv posljednjeplasirane momčadi Prve lige, u 71. minuti Kastrati je izašao sam pred vratara Lokomotive Hendiju, ali je pucao visoko preko gola.

Do pobjede je u završnici mogla i Lokomotiva, ali udarci Kallakua i Aliyjua bili su zamalo neprecizni.

Strijelci: 0:1 Ivanušec (8), 1:1 Aliyu (42)

Žuti kartoni: Kolinger, Malikji (Lokomotiva), Burton (Dinamo)

Sudac: Strukan

LOKOMOTIVA: Hendija, Cokaj, Djira (70 Petrak), Aliyu (90+3 Čeliković), Kallaku (90+5 Osmanković), Karačić, Kolinger, Kovačić, Malkji (46 Tahiraj), Marković,  Tuci (70 Chajia)

DINAMO: Livaković, Burton (66 Ademi), Gavranović (66 Petković), Hajrović (46 Franjić), Ivanušec, Jakić (90+1 Atiemwen), Kastrati (73 Oršić), Lauritsen, Majer, Moharrami, Šutalo.

Tablice omogućuje Sofascore