Prva HNL: Dinamo u Kranjčevićevoj remizirao s Lokomotivom

Nedjelja, 01. studenog 2020. 18:59 Napisao/la  SC

Dinamo je u 8. minuti u vodstvo doveo Ivanušec, u 42. minuti konačni rezultat postavio je Aliyu

Goran Tomić, trener Lokomotive
Goran Tomić, trener Lokomotive

U posljednjoj utakmici 10. kola HT Prve HNL nogometaši Lokomotive i Dinama odigrali su u Kranjčevićevoj 1:1.

Nogometaši Dinama utakmicu su otvorili na željeni način, Ivanušec je u osmoj minuti pogodio za 1:0 na asistenciju Kastratija.

Rano vodstvo Dinama nije negativno utjecalo na momčad Lokomotive, u 21. minuti Livaković je odlično obranio udarac Cokaja, u 37. minuti Kolinger je pogodio vratnicu, a u 42. minuti Kallaku je iskoristio jednu pogrešku Moharramija i asistirao za Aliyjua koji rutinski pogađa za 1:1.

U 49. minuti Majer je nakon lijepe akcije postigao pogodak za Dinamo, ali je nakon konzultacije s VAR sobom sudac Strukan poništio pogodak Dinama zbog zaleđa Gavranovića u začetku te akcije.

Do kraja utakmice modri su imali još samo jednu veliku prigodu protiv posljednjeplasirane momčadi Prve lige, u 71. minuti Kastrati je izašao sam pred vratara Lokomotive Hendiju, ali je pucao visoko preko gola.

Do pobjede je u završnici mogla i Lokomotiva, ali udarci Kallakua i Aliyjua bili su zamalo neprecizni.

Strijelci: 0:1 Ivanušec (8), 1:1 Aliyu (42)

Žuti kartoni: Kolinger, Malikji (Lokomotiva), Burton (Dinamo)

Sudac: Strukan

LOKOMOTIVA: Hendija, Cokaj, Djira (70 Petrak), Aliyu (90+3 Čeliković), Kallaku (90+5 Osmanković), Karačić, Kolinger, Kovačić, Malkji (46 Tahiraj), Marković,  Tuci (70 Chajia)

DINAMO: Livaković, Burton (66 Ademi), Gavranović (66 Petković), Hajrović (46 Franjić), Ivanušec, Jakić (90+1 Atiemwen), Kastrati (73 Oršić), Lauritsen, Majer, Moharrami, Šutalo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.