Hoće li navijači Gattusu okrenuti palac gore ili dolje nakon sukoba s Perišićem?

Utorak, 13. kolovoza 2024. 13:10 Napisao/la  Toni Bilić
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Izjava trenera Gennara Gattusa o Ivanu Perišiću nakon utakmice protiv Lokomotive izazvala je pravu buru svakojakih rekacija navijača i bivših igrača.

Mišljenja među navijačima su podijeljenja, jedni smatraju da Perišiću treba promtno zahvaliti na daljnoj suradnji, drugi misle da je Perišić ikona hrvatskog nogometa koji nije zaslužio takav tretman, bivši hajdukovci gotovo odreda su na Perišićevoj strani.

Dok se čeka što će odlučiti prije svih sportski direktor Nikola Kalinić, bijele u četvrtak navečer čeka uzvratni dvoboj trećeg pretkola kvalifikacija za plasman u Konferencijsku ligu protiv slovačkog predstavnika Ružomberoka.

Prvi je ogled završio bez golova.

Ovo je prvi veliki ispit za trenera Gattusa.

Dakako da će Poljud biti rasprodan, čini se da će najzanimljiva biti reakcija navijača kada službeni spiker pročita ime Hajdukovog trenera.

Hoće li mu navijači okrenuti palac gore ili dolje?

Dva incidenta u kratkom vremenu, suspenzije Sahitija i Perišića zbog nediscipline uzdrmale su svlačionicu i Gattusa dovele u vrlo nezgodnu situaciju.

Uz sve probleme najveći problem je što momčad igra negledljivo!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.