HENRY BELLE ŽELI OTIĆI

Nemam budućnosti u Splitu, ovdje samo propadam

Srijeda, 08. travnja 2015. 17:39 Napisao/la  SC

Nisam igrač koji će ostati tu samo da bih primao plaću, kaže Belle


Henri Belle nije u kombinacijama trenera Spliza Zorana Vulića, Kamerunac se nije pojavio na zadnjem treningu jer nije zadovoljan tretmanom:

- Molim predsjednika Slavena Žužula da me pusti da odem iz kluba. Cijenim i respektiram sve ono što su klub te predsjednik i njegova obitelj napravili za mene, ali ovo više jednostavno nema smisla. Ako me smatra dobrom osobom, zbog moje obitelji i mene doslovno, molim ga da me pusti. Stalno sam u klubu tražio odgovore zašto ne igram. Pitao sam svih, trenera, tajnika, menadžera kluba, predsjednika, ali nikako nisam dobio odgovor. Ako sam kažnjen, volio bih to znati te da mi se kaže zašto sam kažnjen. Ako smatraju da nisam dovoljno dobar, volio bih također da mi to netko kaže. A ne ovako da mi nakon svakog susreta samo kažu igrat ćeš idući put. Ne mogu više ovako. Najbolje rješenje za sve je da se raziđemo kao ljudi. Ovdje se ne radi samo o mojoj karijeri, nego i o mojoj obitelji. Ostao sam u klubu kako bih se transferirao, a tko će kupiti igrača koji ne igra. Nica me ove sezone dolazila gledati šest puta, a samo jednom sam igrao protiv Čornomoreca! Nisu mogli vjerovati da nisam igrao u Torinu, jer mi iz kluba nisu napravili vizu, kaže Belle, koji nema konkretnu ponudu, ali se želi odreći ugovora:

- Nisam igrač koji će ostati tu samo da bih primao plaću iako imam još godinu i tri mjeseca ugovora. Platite mi samo dvije plaće koliko mi je klub sada dužan, što sam odradio te zrakoplovnu kartu i odlazim. Trener Vulić me nagovorio da ostanem, rekao mi je da ću dobiti priliku. Zato sam i pristao na smanjenje ugovora, sve kako bismo realizirali transfer te bi svi bili zadovoljni. Međutim, prvo su tvrdili kako imam problema sa srcem, a ništa slično mi na pregledima nisu otkrili dok sam igrao u Švedskoj. Dok ta sumnja nije potpuno odbačena morao sam preskočiti tri susreta. Onda sam tri odigrao pa sam bez razloga ispao iz prvih 11. Protiv Hajduka sam se zagrijavao cijelo drugo poluvrijeme, no nisam uopće ušao. Neću više ući u klub osim da pokupim svoje stvari! Nisam ljut ni na trenera, predsjednika, suigrače koji igraju. Moje budućnosti nema u Splitu, respektiram sve što mi je klub dao, ali ovdje propadam, kaže Belle.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.