Hajduku zbog prekida protiv Istre pet tisuća kuna, Igoru Pamiću zbog isključenja četiri tisuće kuna kazne

Četvrtak, 25. listopada 2012. 17:14 Napisao/la  SC

 

 

 

Krešimir Vlajčević, disciplinski sudac MAXtv Prve lige,  donio je odluke po prijavama iz zapisnika s utakmica 12. kola.

Trener Igor Pamić, koji je udaljen s klupe na utakmici Hajduk-Istra 1961, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 4.000 kuna.

Na istoj utakmici dogodio se prekid igre u trajanju od četiri minute zbog dima nakon upotrebe pirotehničkih sredstava od strane domaćih navijača sa sjeverne tribine pa je Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 5.000 kuna.

Igrač Lokomotive Lamin Samateh kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne zbog isključenja na utakmici Lokomotiva-Zagreb (dva žuta).

Trener Slaven Belupa Roy Ferenčina dobio je rok od 3 dana za dostavu objašnjenja svojih izjava za emisiju Tribina.hr nakon utakmice Slaven Belupo-Cibalia po prijavi Povjerenika za natjecanje.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.