Hajdukovce primio međugorski župnik fra Marinko Šakota, Mišo Krstičević dobio monografiju na dar

Ponedjeljak, 14. siječnja 2013. 18:42 Napisao/la  I. J.

Splićani su u ponedjeljak ujutro odradili dvosatni trening na igralištu Krehin Gradac hotela Brotnjo u Čitluku. Zbog zdravstvenih problema propustili ga Miro Kovačić, Slavko Bralić, Ivan Tomičić i Dino Mikanović

 

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak su ujutro odradili dvosatni trening na igralištu Krehin Gradac hotela Brotnjo u Čitluku. Zbog zdravstvenih problema propustili ga Miro Kovačić, Slavko Bralić, Ivan Tomičić i Dino Mikanović.

Poslije treninga i ručka u Gardensu posjetili su splitski nogometaši i njihovi treneri župni ured gdje ih je primio međugorski župnik fra Marinko Šakota. Fra Marinko je treneru Miši Krstičeviću poklonio monografiju Međugorja, a hajdukovci su uzvratili župniku zahvalom, dresom s potpisima svih igrača i klupskim kalendarom. Bili su poslijepodne odradili redovni dvosatni trening u dvorani Majčino selo u Međugorju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.