Hajdukov kiks u Kranjčevićevoj dobio na značaju prije derbija u Maksimiru

Subota, 09. prosinca 2023. 13:14 Napisao/la  T. B.
Hajdukov kiks u Kranjčevićevoj dobio na značaju prije derbija u Maksimiru
Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk je u Kranjčevićevoj u domaćinskom ambijentu izgubio dva boda, vrlo važna u borbi za titulom prvaka.

Htjeli to na Poljudu priznati ili ne, remi (1:1) s Lokomotivom je kiks.

Uz dužno poštovanje spram momčadi Slivije Čabraje, Splićani ne bi smjeli kiksati na „malim“ utakmicama ako žele osvojiti prvo mjesto.

Na kraju trebaju biti zadovoljni da su u samom finišu golom Benhrahoua stigli do poravnanja.

Otkako se vratio na klupu, trener Mislav Karoglan nanizao je šest uzastopnih prvoligaših pobjeda, lokosi su prekinula seriju njegovih pobjeda.

Što se pak tiče samog dvoboja, bila je to za HNL prilike više nego dobra utakmica po teškom i zahtjevnom travnjaku u kojoj su domaćini dominirali u prvih pola sata.

Zabili su preko Goričanina, imali su na otvaranju veliku priliku, strijelac jedinog gola za domaćine nije uspio svladati vratara Lučića koji je sjajno reagirao u toj situaciji.

Na drugoj strani Pukštas i Livaja nisu bili precizni, točnije vratar Čavlina jepotvrdio da je sjajan vratar.

U nastavku susreta bio je to ravnopravan sraz, bijeli su poravnali golom Benrahoua, isti igrač mogao je u samom smiraju dvoboja donijeti sva tri boda, Čavlina je opet bio na mjestu.

Konačni rezultat je realan, kiks bijelih dobiva na značaju prije najvećeg hrvatskog derbija, Dinamo je u 19. kolu domaćin Hajduku.

Da su slavili protiv Lokomotive, bijeli bi čekali derbi u daleko boljem raspoloženju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.