Hajduk u srijedu igra u Osijeku, Mislav Karoglan najavio utakmicu

Utorak, 07. studenog 2023. 10:59 Napisao/la  SC
Hajduk u srijedu igra u Osijeku, Mislav Karoglan najavio utakmicu

U zaostalom susretu 3. kola HNL-a Hajduk u srijedu (17 sati) gostuje u Osijeku na Opus Areni.

- Svaka utakmica je priča za sebe. Na Poljudu smo doživjeli bolan poraz. Osijek je u tom trenutku mijenjao trenera, pozitivan šok. Mislim da je ovo drugačiji tip utakmice, nama je prvi put na novom stadionu i baš se radujem susretu. Radimo maksimalno na opuštanju ekipe. Tražimo da igramo brže. U zadnjoj trećini moramo igrati s više rizika. S Rudešom smo prvo poluvrijeme stalno bili u trećoj trećini. Tu se traži puno rizika, suradnje, driblinga. Jako sam opušten tip, atmosfera je dobra, igrači su u grču, ali nije to zbog trenera. Stalno im govorim da ne misle o rezultatu nego o akciji, da uživaju u nogometu, kazao je Mislav Karoglan u najavi utakmice.

Što bi vas zadovoljilo u Osijeku?

- Pozitivan rezultat. Očekujem agresivan Osijek. Moramo biti dobri na lopti i da odgovorimo na to. Respektiramo Osijek, ali fokus je da mi budemo bolji. Imat ćemo plan za umiriti njihovu igru. Osijek je ozbiljna momčad. Vjerujem da i mi imamo što reći. Vraćaju nam se Filip Krovinović i Marko Livaja. To je dodana kvaliteta za našu momčad. Vjerujem da imamo dobre šanse na novom stadionu Osijeka.

Na kome je veći pritisak, na Osijeku ili na Hajduku?

- Kod nas je uvijek pritisak i bolje da je tako. Znači da se boriš za nešto i da vrijediš. Ne poznajem kako stvari u Osijeku iznutra funkcioniraju, ali kod nas je pritisak uvijek i dobro da je tako.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.