Vodstvo Hajduka čeka kupca za Anasa Sharbinija, u redu stoje Udinese, klubovi iz Rusije, Turske...

Petak, 08. lipnja 2012. 14:00 Napisao/la  I. J.

Klubovi iz Rusije, Turske te talijanski Udinese navodno su iskazali zanimanje za mlađeg Sharbinija. "Bijeli" za njega traže između dva i pol i tri milijuna eura

Hajdukovci se od srijede poslijepodne nalaze na sedmodnevnim pripremama na Kupres. Smjestili su se u svojoj staroj bazi AdriSki hotel. Ne štedi ih stručni stožer na čelu sa trenerom Krstičevićem. Svakodnevno rade, treniraju 3 sata ujutro, te isto toliko poslijepodne. Na Kupresu su velika većina mladi igrači ponikli iz omladinske škole koji bi trebali u novoj sezoni dobiti priliku da se pokažu. Oni stariji, iskusniji su ostali kod kuće u iščekivanju moguće prodaje.

Prvi na listi za prodaju je Anas, upita za njega ima, barem je tako otkrio bivši predsjednik Maleš. Klubovi iz Rusije, Turske te talijanski Udinese navodno su iskazali zanimanje da ga dovedu u svoje redove. "Bijeli" za njega traže između dva i pol i tri milijuna eura.  Kapetan mlade reprezentacije Vukušić je igrač od čije eventualne prodaje u ljetnom prijelaznom roku Splićani očekuju najveću zaradu, ne bi ga pustili za iznos manji od 4-4,5 milijuna eura.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.