Prva HNL: Hajduk slavio u Puli, Splićani ostali u utrci za trećim mjestom

Nedjelja, 11. travnja 2021. 18:58 Napisao/la  SC

Trener Paolo Tramezzani u Puli nije napravio niti jednu zamjenu, jedanaestorka koja je istrčala na travnjak je i završila utakmicu

Slavlje nogometaša Hajduka
Slavlje nogometaša Hajduka

Nogometaši Hajduka svladali su Istru 1961 u utakmici 28 kola Prve HNL.

Splićani su do pobjede u Puli došli pogotkom Stefana Simića u 69. minuti utakmice, nakon jedne gužve pred vratima domaćina Simić je spretno ugurao loptu iza linije gola, a nakon što je VAR soba odradila provjeru sudac Matoc je pokazao prema centru.

Utakmica na Aldo Drosini i nije bila previše sadržajna, ali Splićani svakako mogu biti zadovoljni pobjedom koja je ostavlja u utrci za trećim mjestom.

Istra je utakmicu zaključila s desetoricom igrača, zbog drugog žutog kartona igru je u 90. minuti morao napustiti Blagojević.

Zanimljivo, trener Paolo Tramezzani u Puli nije napravio niti jednu zamjenu.

ISTRA 1961: Lučić, Galilea (87 Šipoš), Bosančić, Šutalo, Gržan, Vuk, Halilović (54 Levitt), Blagojević, Navarro, Hara, Bande (83 Špoljarić).

HAJDUK: Kalinić, Vušković, Simić, Dimitrov, Todorović, Jurić, Fosatti, Čolina, Kačaniklić, Livaja, Nayir.

Utakmica 28. kola: Istra 1961 – Hajduk 0:1 (Simić 69)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.