Hajduk, Šibenik i Karlovac nastavljaju prvenstvo, suspenzije privremeno ukinute

Petak, 30. ožujka 2012. 16:54 Napisao/la  I. V.

Klubovi su iskoristili institut tzv. prigovora i time prolongirali suspenziju

Hajduk, Šibenik i Karlovac nastavljaju prvenstvenu utrku nakon što im je Disciplinska komisija HNS-a privremeno ukinula suspenziju temeljem prigovora. Klubovi su iskoristili institut tzv. prigovora i time prolongirali suspenziju što znači da će se u subotu odigrati utakmice 24. kola MAXtv Prve lige: Karlovac - Lučko, S. Belupo - Hajduk i Split - Šibenik.

Sredinom tjedna Disciplinska komisija HNS-a pokrenula je suspenzije zbog neplaćenih dugova čime tri kluba nisu smjeli igrati službene utakmice. U posebno nezavidnoj situaciji našao se Karlovac, koji je jednu utakmicu već izgubio zbog suspenzije, Rijeka je utakmica dobila 3:0 za zelenim stolom. Iduća suspenzija za Karlovac bi značila automatsku selidbu iz prve lige.

Jasno da uvažavanje prigovora smo prolongira izvršenje obveza, klubovi će dugove morati vratiti.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.