Hajduk podijelio četiri vaučera za Dinamo, trima navijačicama i jednom navijaču

Utorak, 26. studenog 2013. 21:35 Napisao/la  Ivan Jelić

Tom odlukom dovodi se u pitanje regularnost prvenstva, kaže predsjednik Brbić o odluci da Istra i Dinamo odgođenu utakmicu igraju na proljeće

Uoči nedjeljnog derbija Dinamo - Hajduk koji se igra u Maksimiru (15 sati) četiri osobe, navijača bijelih, zatražile su vaučere od kluba! Zanimljivo, od četiri osobe jedan je muškarac iz Splita, tri su žene i to jedna iz Zagreba, dvije iz Slavonije.

To ne znači da će bijeli biti bez podrške Torcide, BBB-ovci će kupiti  ulaznice za svoje najveće i najžešće protivnike. Tako je Vlada RH, odnosno ministar znanosti, obrazovanja i športa Željko Jovanović, uspio što nije do sada uspjelo nikome. Ujedinio je navijačke skupine!

Povjerenik za Kup natjecanje Neven Kolić nije prihvatio zamolbu Dinama da se utakmice četvrtfinala između Dinama i Hajduka prebac za proljeće, zato je povjerenik za natjecanje MAXTv Prve lige Josip Brezni odlučio da se odgođeni susret prvenstveni ogled Istra 1961 – Dinamo odigra na proljeće, točnije 6. veljače 2014. godine:

- Nismo zadovoljni odlukom povjerenika  da se odgođena utakmica Istra 1961 -  Dinamo odigra na proljeće, mišljenja smo da se trebala odigrati 21. prosinca. Uostalom, odgođeni dvoboj Lokomotiva – Rijeka odigrat će se 19. prosinca. Tom odlukom dovodi se u pitanje regularnost prvenstva, jer tko zna kako će izgledati momčadi Istre 1961 i Dinama na proljeće. S druge strane, pozdravljamo odluku povjerenika za Kup natjecanje Nevena Kolića da se utakmice toga natjecanja odigraju prema datumima koji su određeni, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.