Prva HNL: Hajduk pobijedio Šibenik na Poljudu, nastavlja se borba za četvrto mjesto

Subota, 20. ožujka 2021. 18:57 Napisao/la  SC

U utakmici bez velikih prilika  pobjeda je pripala momčadi koja je pokazala više inicijative

Livaja i Schildenfeld
Livaja i Schildenfeld Foto: www.hnkhajduk

Nogometaši Hajduka pobijedili su Šibenik u završnici utakmice na Poljudu, nastavlja se borba za četvrto mjesto između Rijeke i Hajduka.

U 72. minuti Vuković je ubacio lijevom nogom s desne strane, Ljubičić je u skoku glavom loptu skrenuo u daljnji kut - 1:0.

U 77. minuti Šibenčani su ostali s desetoricom igrača, Alimi je za dvije minute dobio dva žuta kartona.

S igračem manje gosti nisu posustali, stvorili su pritisak zbog kojega je domaća momčad kraj utakmice završila u svojoj trećini.

U 90. minuti Bailone je na drugoj vratnici traljavo loptu zahvatio nogom, propustio je Šibenik veliku priliku izjednačiti.

Nije Hajduk oduševio igrom protiv Šibenika, koji se dobro branio, Ljubičićev pogodak sakrio je slabosti u igri domaćina.

U utakmici bez velikih prilika (2/1 udarci u okvir vratiju) pobjeda je pripala momčadi koja je pokazala više inicijative.

HAJDUK: Kalinić, Vušković, Simić, Mujakić, Todorović, Jurić, Fossati, Čolina, Teklić (62 Ljubičić), Biuk (75 Atanasov), Livaja

ŠIBENIK: Rogić, Mesa, Schildenfeld, Bilić, Pajić, Bulat, Ćurić, Kvesić (80 Martin), Ampem (65 Alimi), E. Sahiti (75 S. Sahiti), Jurić (75 Bailone)

Utakmica 26. kola: Hajduk - Šibenik 1:0 (Ljubičić 72)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.