Hajduk zbog prekida s Karlovcem kažnjen igranjem jedne utakmice bez gledatelja

Utorak, 29. svibnja 2012. 17:12 Napisao/la  I. J.

Odluku je u ponovljenom postupku protiv Hajduka zbog prekida utakmice sa Karlovcem donio Krešimir Vlajčević, disciplinski sudac Max Tv Prve lige

Splićani sui kažnjen igranjem jedne prvenstvene utakmice bez gledatelja. Odluku je u ponovljenom postupku protiv Hajduka zbog prekida utakmice 25. kola između Hajduk – Karlovac od strane domaćih navijača zbog upotrebe pirotehničkih sredstava donio Krešimir Vlajčević, disciplinski sudac Max Tv Prve lige.

Splićani su se žalili na prvobitnu odluku Vlajčeviča koji je tada istu usvojio iz formalnih razloga. Kazna je bila igranje jedne utakmice pred praznim tribinama. Nakon provedenog ponovljenog postupka bijelima je "odrezana" ista kazna.

Inače, disciplinski sudac ima riješiti još jedan "slučaj Hajduk " , to je prekid utakmice Osijek – Hajduk koja je odigrana u Gradskom vrtu a koja je bila u nekoliko navrata prekinuta zbog zapaljenih i ubačenih bengalki na teren od strane Torcide.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.