Gradski derbi razočarao: Tudor bi promijenio pola momčadi, Mršić sačuvao mjesto na klupi

Nedjelja, 06. listopada 2013. 11:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Da sam mogao, na poluvremenu bih zamijenio najmanje njih petoricu igrača. Ne prihvaćam alibi da su neki igrači odigrali slabo zbog pritiska, kaže Tudor

Treneru Hajduka Igoru Tudoru nije se ostvarilo ono što je priželjkivao. Split je u gradskom derbiju na Poljudu sačuvao nulu, Hajduk je osvojio samo bod čime je dostigao, ali ne i prestigao vodeći Dinamo. Uoči nedjeljnog derbija Dinama i Rijeke, Hajduk nije stekao očekivanu bodovnu prednost.

Što se kvalitete utakmice na Poljudu tiče, Tudor može biti još nezadovoljniji.

- Split je bio bolji samo prvih 25 minuta, jako smo slabo igrali u tom periodu, imali su dvije izgledne prilike koje nisu iskoristili. U našim redovima bilo je nekoliko igrača koji nisu bili raspoloženi za igru. Da sam mogao, na poluvremenu bih zamijenio najmanje njih petoricu igrača. Sigurno je da sam malo razočaran što nismo pobijedili, no Split se pokazao kao momčad, koja se zna vrlo dobro i organizirano braniti. Ne prihvaćam alibi da su neki igrači odigrali slabo zbog pritiska, igrač koji ne može nositi s pritiskom neće postati pravi igrač, rekao je Tudor.

Stanko Mršić došao je Poljud ne izgubiti, s te strane trener Splita može biit zadovoljan. Druga je stvar što je momčad Splita opet pokazala potencijal koji nisu adekvatan rezultatima:

- Nije nam bilo lako doći na Poljud nakon poraza od Istre 1961 u prošlom kolu. Odigrali smo dobru utakmici, mi smo ti koji trebamo žaliti za pobjedom. Što su samo na otvaranju susreta promašili Belle i Vojnović!? To je teže bilo promašiti nego pogoditi! Puno nam znači što nismo izgubili, posebice meni jer su nakon poraza od Puljana gotovo svi tražili moju ostavku, rekao je Mršić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.