Prva HNL: Gorica i Hajduk odigrali neodlučeno u Velikoj Gorici

Subota, 13. ožujka 2021. 19:05 Napisao/la  SC

Hajduk je ostao izjednačen na ljestvici  s Rijekom u borbi za četvrtu poziciju, ali Splićani moraju odigrati jednu utakmicu više

Prva HNL: Gorica i Hajduk odigrali neodlučeno u Velikoj Gorici
Foto: www.hnkhajduk

Nogometaši Gorice i Hajduka odigrali su neodlučeno u Velikoj Gorici, nastavio se pozitivan niz rezultata trenera Hajduka Paola Tramezzanija.

Hajduk je ostao izjednačen na ljestvici  s Rijekom u borbi za četvrtu poziciju, ali Splićani moraju odigrati jednu utakmicu više.

Nakon utakmice igrači obje momčadi izgledali su zadoovljno što najbolje govori i tijeku susreta.

U 6. minuti domaćini su poveli Mujakićevih autogolom nakon što je Dieye ubacio, poravnao je Atanasov nakon što je Livaja pripremio još jedna pogodak.

U prvom dijelu Gorica je ostvarila puno veči posjed lopte, izgledao je domaćin nadmoćnije što se na rezultatu nije vidjelo.

U drugom dijelu Hajduk je uspostavio ravnotežu, a Gorica propustila najbolju priliku.

U 63. minuti Lovrić je s desetak metara u otvorenoj poziciji pogodio stativu.

GORICA: Banić, Muhammad, Steenvoorden (83 Moro), Jovičić, Krizmanić, Babec, Nimely (83 Ngouali), Špikić (90+1 Dvorneković), Suk, Lovrić, Dieye (77 Mudrinski)

HAJDUK: Kalinić, Vušković, Simić, Mujakić, Todorović, Jurić (84 Jurić), Atanasov, Kačaniklić, Čolina, Livaja, Jairo (84 Jairo)

Utakmica 25. kola: Gorica - Hajduk  1:1 (Mujakić 6-ag/Atanasov 45)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.