Gordon Schildenfeld: Sretan sam jer nam se vratila organizacija uz trenera Peteva

Subota, 15. listopada 2016. 10:11 Napisao/la  SC

Napravit ćemo sve da Dinamo izgleda bolje i ako možemo pokušat ćemo napraviti nešto u utakmici sa Sevillom, kaže Petev


Trener Dinama Ivajlo Petev ostvario je prvu pobjedu pogotkom Fernandesa u 79. minuti utakmice protiv Slavena Belupa u Koprivnici:

- U prvom dijelu nismo izgledali kako smo htjeli. Slaven Belupo se odlično branio, zatvorili su se i nismo mogu iskoristiti svoje šanse. Bili smo spori s loptom, ali popravili smo se u nastavku. Bilo je bolje, imali smo par prilika i dali smo gol. Uzeli smo vrijedna tri boda i to nam je trenutno najbitnije. Naravno da je ovo izlaz iz krize, nema druge formule osim pobjede. U ovom nam je trenutku ovakva pobjeda jako važna i dobit ćemo više samopouzdanja. Mislim da ćemo izgledati sve bolje, ali imamo još puno za raditi.  Ćorića sam zamijenio jer je to moja odluka, pokazao je želju u utakmici sa Slaven Belupom, to je najbitnije. Fernandes je ušao u igru i dao je gol. Bitno mi je da svi igrači pokažu želju, da žele promijeniti situaciju. Zadovoljan sam navijačima koji su bili na utakmici i čestitam svojim igračima na tri boda. Napravit ćemo sve da Dinamo izgleda bolje i ako možemo pokušat ćemo napraviti nešto u utakmici sa Sevillom, kaže Petev.

- Teško smo došli do jako važnog pogotka koji nas vraća na stare staze. Odigrali smo organizirano, najviše sam sretan zbog toga jer nam se vratila organizacija uz trenera Peteva, kaže Gordon Schildenfeld.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.