Goran Vučević kažnjen s tri tisuće kuna zbog neprimjerenih komentara

Srijeda, 26. ožujka 2014. 18:14 Napisao/la  SC

Vučević je kažnjen zbog neprimjerenih komentara nakon utakmice protiv Lokomotive i Istre 1961

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević kaznio je Gorana Vučevića, sportskog direktora Hajduka, s tri tisuće kuna, dok je Ivica Perković, predsjednik Hrvatskog dragovoljca, kažnjen ukorom.

Vučević je kažnjen zbog neprimjerenih komentara nakon utakmice protiv Lokomotive i Istre 1961, dok je Perković kažnjen zbog izjava nakon ogleda protiv Rijeke.

Perković je kažnjen ukorom budući da se naknadno ispričao sucu Ljubičiću i nogometnoj organizaciji za neprimjereno komentiranje suđenja.

Jurica Vučko koji je kao predstavnik kluba udaljen s klupe od strane sudaca u 17. minuti utakmice Hajduk - Dinamo zbog učestalog napuštanja tehničkog prostora i prigovaranja na odluke sudaca kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od tisuću kuna.

Disciplinski sudac na osnovu zapisnika utakmice i dopunskog izvještaja delegata s utakmice 27. kola Hajduk - Dinamo te prijave Dinama pokrenuo je postupak i zatražio očitovanje od Hajduka o propustima u organizaciji utakmice:

1. paljenje pirotehničkih sredstava tijekom utakmice zbog čega je ista u 78. minuti i kratko prekinuta,

2. koreografije navijača Hajduka kojom su preko cijele sjeverne tribine ispisali tekst “HNS MAFIJO!”,

3. događajima u svečanoj loži tijekom drugog poluvremena i na kraju utakmice u kojima je, prema navodima iz prijave, fizički napadnut član službene delegacije gostujućeg kluba.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.