Goran Tomić: Rijeka treba igrati atraktivno, ali sa što manje stresova

Petak, 01. listopada 2021. 13:39 Napisao/la  SC

Trener Rijeke najavio povratak Josipa Drmića čime napad vodeće momčadi lige postaje još ubojitiji

Goran Tomić
Goran Tomić

Nogometaši Rijeke u subotu (19.05) igraju u Puli, jasni su cljevi vodeće momčadi lige uoči utakmice protiv Istre 1961 cljevi vodeće momčadi:

- Svi želimo najbolje, što se tiče bodova, stojimo jako dobro. U vrhu smo ljestvice i želja svih nas je da ostanemo na mjestu gdje jesmo. Derbi je uvijek poseban, posebne su tenzije! Sigurno da želimo nastaviti niz pobjeda! Moramo popraviti neke stvari koje nisu bile dobre u prošloj utakmici. Uvijek sam govorio da Rijeka treba igrati atraktivno, da zabija što više golova, ali sa što manje stresova za na nas i navijače. Ovaj tjedan radili smo na tome da budemo čvršći i kompaktniji, da ne primamo olako golove, kaže trener Goran Tomić.

Istra 1961 utakmicu protiv Rijeke čeka u pozitivnom ozračju nakon pobjede u derbiju začelja protiv Hrvatskog dragovoljca:

- Istra 1961 već neko vrijeme igra na isti način, igra lijepo za oko, vidi se što žele. U odnosu na zadnju utakmicu odigranu na Rujevici, dosta su se pojačali, dobro smo ih skautirali i bit ćemo spremni, naglašava Tomić.

Trener Rijeke najavio je povratak Josipa Drmića čime napad postaje još ubojitiji.

Nepoznanica je kako će momčad igrati u obrani.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.