RIJEKA U SIGETU Goran Tomić: Protiv Osijeka smo odigrali nezaboravnu utakmicu, bitno je da se protiv Hrvatskog dragovoljca vratimo pobjedničkom nizu u HNL-u

Subota, 12. ožujka 2022. 10:05 Napisao/la  SC

Malo tko vjeruje da igrači Rijeke u dresovima Hrvatskog dragovoljca mogu nanijeti štetu matičnom klubu u borbi za titulu prvaka

Goran Tomić
Goran Tomić

 Rijeka u nedjelju u Sigetu (15) igra protiv svoje druge momčadi u dresovima Hrvatskog dragovoljca nakon što je u polufinalu kupa pobijedila Osijek:

- Nezaboravna utakmica, pamtit ću je cijeli života, utakmica koja izazvala puno emocija. Zahvaljujem se još jednom svima koji su nas podržali, mogu se samo nadati da ćemo u budućnosti imati takvu atmosferu. Okrećemo se prvenstvu, igramo protiv Hrvatskog dragovoljca jako bitnu utakmicu nakon utakmice protiv Osijeka, bitno je da vratimo pobjedničkom nizu u HNL-u, kaže trener Rijeke Goran Tomić.

Nakon 120 minuta protiv Osijeka, stožerni su igrači potrošeni:

- Uvijek takva utakmica ostavi traga, dogodilo se veliko energetsko i psihološko pražnjenje, ali igrači imaju dovoljno energije da se pripreme za zahtjevnu utakmicu. Sigurno ćemo nešto rotirati u sastavu da budemo pravi u utakmici. Kada se unaprijed upišu tri boda, takve su utakmice teške. Moramo biti jako motivirani, napraviti sve da nastavimo pobjeđivati, poručuje Tomić.

Malo tko vjeruje da igrači Rijeke u dresovima Hrvatskog dragovoljca mogu nanijeti štetu matičnom klubu u borbi za titulu prvaka, ali ove sezone u 15. kolu Lokomotiva je pobijedila Dinamo (1:0) od kojega još uvijek ovisi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.