RIJEKA NA RUJEVICI Goran Tomić: Nismo bili pravi u utakmici protiv Dinama, posebice u napadačkom dijelu! U subotu je nova utakmica, napravit ćemo sve da to ispravimo!

Petak, 04. veljače 2022. 15:29 Napisao/la  SC

Rijeka u prvom dijelu sezone imala problema u igri na postavljene obrane na Rujevici, više je bodova osvojila na gostovanjima

Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka u subotu (17.05) igra prvu HNL-utakmicu ove godine na Rujevici, priprema utakmice protiv Lokomotive bila je opterećena porazom i slabom igrom protiv Dinama:

- Analizirali smo utakmicu prot5iv Dinama, nismo bili pravi u toj utakmici, posebice u napadačkom dijelu. U subotu je nova utakmica, napravit ćemo sve da to ispravimo. Lokomotiva je neugodna momčad, na Rujevici smo zadnju utakmicu izgubili, odmah nakon toga smo pobijedili u Kranjčevićevoj. Znamo što nas čeka, moramo biti hrabri i agresivni, moramo biti jaki u posjedu lopte. Očekujem pobjedu, kaže trener Rijeke Goran Tomić.

Rijeka je u prvom dijelu sezone imala problema u igri na postavljene obrane na Rujevici, više je bodova osvojila na gostovanjima:

- Lokomotiva je mlada, rastrčana momčad koja svakome može zadati problema. To su dokazali u prvom dijelu sezone, kada su skinui nekoliko velikih skalpova, kao što se to kaže. Imamo mi svoje kvalitete, vjerujem da ćemo osvojiti tri boda, rekao je Tomić uoči prve utakm,ice pred svojim navijačima:

- Sigurno da nas to veseli, pozivamo navijače da nam pomognu! Čeka nas na početku drugoga dijela sezone nekoliko zahtjevnih utakmica, vjerujeM da uz njihovu podršku i našu kvaltetu možemo ostvariti naše ciljeve, zaključio je Tomić.

Trener Rijeke raspolaže s cijelim rosterom.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.