Goran Tomić najavio napadačku igru protiv Osijeka i Rijeke

Srijeda, 22. srpnja 2020. 11:44 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka u zadnjim dvjema utakmicama ove sezone izravno ovisi o tome u kakvom je stanju momčad Lokomotive.

Osijek i Lokomotiva u zadnjem kolu izravno odlučuju o dopravku, Rijeka sezonu može završiti na drugom mjestu ako utakmica u Gradskom vrtu završi neodlučeno.

Sedam dana kasnije Rijeka i Lokomotiva igraju finale Kupa u Šibeniku:

- Nema odmaranja u Osijeku, pa od te utakmice do finala Kupa ima sedam dana, sasvim dovoljno vremena za regeneraciju. Idemo kao do sada, u svakoj utakmici na pobjedu. Tako ćemo zaigrati u Osijeku, ali i u finalu Kupa, kaže trener Lokomotive Goran Tomić.

U Gradskom vrtu objema momčadima samo pobjeda donosi drugo mjesto:

- Stvarno smo došli do nevjerojatne završnice prvenstva, Rijeka je pobjedom na Poljudu sve dodatno zakomplicirala. Sada ni Osijeku ni nama nije dovoljan jedan bod za to drugo mjesto, tu ćemo trebati pronaći najbolju taktiku za taj dvoboj. Ni Osijeku neće biti lako, igraju doma, moraju pobijediti, bit će to pravi spektakl, kaže Tomić za 24sata.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.