Goran Tomić: Gorica je momčad koja može napraviti problema svakoj momčadi

Petak, 10. prosinca 2021. 19:33 Napisao/la  SC

Ne zamaramo se Goricom, bitno je da mi dobro izgledamo, kaže trener Rijeke uoči utakmice kojom počinje drugi dio sezone

Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka i Gorica u subotu od 17.05 na Rujevici igraju utakmicu 19. kola.

Tijekom tjedna Rijeka je odigrala derbi protiv Osijeka bez pogodaka, utakmica protiv Gorice pripremala se u pozitivnom ozračju:

- Jako puno utakmica igrali smo u kratkom periodu, svaka tri dana igramo zahtjevnu utakmicu. Utakmica protiv Osijeka energetski nas je potrošila, ali nemamo izbora. Moramo biti u pravi u subotu i uzeti tri boda, kaže trener Rijeke Goran Tomić.

Trećom utakmicom protiv Gorice počinje drugi dio sezone, Rijeka je sezonu počela pobjedom (2:0) protiv Gorice na Rujevici, u 10. kolu Rijeka je pobijedila nakon golijade (4:3) u Velikoj Gorici.

Dvije utakmice ni po čemu se ne mogu uspoređivati, na temelju te dvije utakmice ne može se ni pretpostaviti kakva bi se utakmicu mogla igrati u subotu:

- Ne zamaramo se Goricom, bitno je da mi dobro izgledamo. Gorica je momčad koja može napraviti problema svakoj momčadi na gostovanju i kod kuće, utakmice koje smo međusobno odigrali pokazale su da imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, kazao je Tomić.

Trener Rijeke neće moći računati samo na požutjelog Abassa, za Goricu neće igrati Pršir, Krizmanić, Dieye, Keita i Kalik.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.