Goran Tomić: Čestitam igračima na jako dobroj igri, bili smo kompaktni i odgovorni

Subota, 17. travnja 2021. 22:44 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić Foto: HNK Rijeka

Rijeka je pobijedila Lokomotivu (3:0) u utakmici tijekom koje su mogli popraviti gol-razliku, odavno riječka nije pobijedila u HNL-u takvom lakoćom:

- Važna pobjeda zbog više razloga: bitna je zbog pobjede kojom smo se približili trećem mjestu i zbog toga što smo isprali gorak okus nakon poraza u Puli. Čestitam igračima na jako dobroj igri, mislim da smo mogli slaviti s više golova razlike, bili smo kompaktni i odgovorni, zadovoljan sam, kaže trener Goran Tomić.

Rijeka u srijedu igru u Puli gdje je prošli tjedan doživjela poraz u Kupu.

- Nije ta utakmica važna samo zbog bodova bitnih za plasman u Europu nego zbog prošle utakmice, mislim da će igrači dati sve od sebe da poprave loš osjećaj zbog ispadanja u kupu, zaključio je Tomić.

- Teško je prihvatiti da sve što ste radili tijekom tjedna padne u vodu nakon prvih 12 minuta utakmice. Prvo smo poluvrijeme odigrali bez duela i agresije, svaki put kad je krenula naprijed, Rijeka je stvorila šansu. U drugom smo dijelu nešto i odigrali, međutim, nemamo strijelca, a svi bi nešto "haklali". Kad ste zadnji, onda za spas morate imati nekoga tko će raditi i zabijati golove, rekao je Samir Toplak, trener Lokomotive.


Tablice omogućuje Sofascore