Goran Tomić: Čestitam igračima na jako dobroj igri, bili smo kompaktni i odgovorni

Subota, 17. travnja 2021. 22:44 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić Foto: HNK Rijeka

Rijeka je pobijedila Lokomotivu (3:0) u utakmici tijekom koje su mogli popraviti gol-razliku, odavno riječka nije pobijedila u HNL-u takvom lakoćom:

- Važna pobjeda zbog više razloga: bitna je zbog pobjede kojom smo se približili trećem mjestu i zbog toga što smo isprali gorak okus nakon poraza u Puli. Čestitam igračima na jako dobroj igri, mislim da smo mogli slaviti s više golova razlike, bili smo kompaktni i odgovorni, zadovoljan sam, kaže trener Goran Tomić.

Rijeka u srijedu igru u Puli gdje je prošli tjedan doživjela poraz u Kupu.

- Nije ta utakmica važna samo zbog bodova bitnih za plasman u Europu nego zbog prošle utakmice, mislim da će igrači dati sve od sebe da poprave loš osjećaj zbog ispadanja u kupu, zaključio je Tomić.

- Teško je prihvatiti da sve što ste radili tijekom tjedna padne u vodu nakon prvih 12 minuta utakmice. Prvo smo poluvrijeme odigrali bez duela i agresije, svaki put kad je krenula naprijed, Rijeka je stvorila šansu. U drugom smo dijelu nešto i odigrali, međutim, nemamo strijelca, a svi bi nešto "haklali". Kad ste zadnji, onda za spas morate imati nekoga tko će raditi i zabijati golove, rekao je Samir Toplak, trener Lokomotive.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.