Goran Sabljić, trener Splita: Utakmica protiv Dinama za nas je idealna prilika da nastavimo niz

Četvrtak, 29. listopada 2015. 18:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne zamaram se njihovim problemima, više sam fokusiran na svoju momčad, kaže Sabljić

Nogometaši Splita u petak od 18 sati igraju protiv Dinama u Parku mladeži:

- Igramo utakmicu protiv vjerojatno najkvalitetnije momčadi lige. Spremni i motivirani smo nakon dobrog niza u posljednja tri kola i s dovoljno vjere u sebe, da možemo dati kvalitetan i dobar otpor Dinamu. Želimo bodove kući, učinit ćemo sve da to i napravimo. Imamo svoje kvalitete, svoj forte, maksimalno iskoristiti to što imamo, u fazi obrane moramo biti čvrsti i agresivni, a u napadu se truditi da dolazimo u završnicu sa što većim brojem igrača. Imamo dosta brze igrače prema naprijed, kaže trener Splita Goran Sabljić.

Dinamo je nakon poraza od Olympiakosa i Rijeke, jedva u Kupu savladao Mladost iz Ždralova:

- Utakmica u Rijeci pokazala je da su bili kvalitetniji dok su bili izjednačeni, imaju ogroman koncentrat kvalitete. Želimo biti blizu Dinamu, Hajduku, Rijeci. Utakmica u petak je idealna prilika za nas, da tako i nastavimo. Ne zamaram se njihovim problemima, više sam fokusiran na svoju momčad. Momci su motivirani, željni, to je za mene najvažnije kao trenera. Nema Woona i Rugaševića, imam još neke dvojbe, osim njih u fazi oporavka su Špehar i Miljković, svi ostali su spremni. Napravit ćemo najbolje, bit će minimum korekcija, kaže Sabljić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.