Franko Andrijašević: Sigurno se ne bismo opijali da je ova utakmica odlučivala o naslovu

Subota, 27. svibnja 2017. 23:21 Napisao/la  SC

Hvala našim navijačima, ovo je sve za njih. Vidjeli ste scene koje ćemo pamtiti cijeli život. Osobno mi ova večer također puno znači, rekao je Andrijašević


Igrači Rijeke izašli su iz svlačionice kao da su bili kod frizera, svi su bili ofarbani bijelo-plavima nijansama.

Franko Andrijašević nije imao svoj dan iako je postigao pogodak. Nije iskoristio kazneni udarac, promašio je jednu šansu... Uklopio se u momčad:

- Ovaj tjedan smo više razmišljali o dodjeli medalja i pehara. Bili smo malo mamurni, sigurno se ne bismo opijali i razbijali glave da je ova utakmica odlučivala o naslovu. Ovo nije ugodno, ali neće nam pokvariti slavlje. U srijedu ćemo istom ovom Dinamu pokazati da ovo nije prava Rijeka! Hvala našim navijačima, ovo je sve za njih. Vidjeli ste scene koje ćemo pamtiti cijeli život. Osobno mi ova večer također puno znači. Znate da sam prošao teško razdoblje u Dinamu, otkantali su me i zato s posebnim guštom dižem pehar na Maksimiru. Sve sam im vratio, a Rijeka se upisala u povijest. Želio sam osvojiti naslov, želja mi se ispunila. Ne znam kako bih podnio da sam otišao i ovo propustio, kazao je Andrijašević.

 Soudani je ostvario hat-trick do odmora i odnio kući loptu:

- Nosim je doma za uspomenu. Čuvat ću je na posebnom mjestu. Rijeci čestitam na naslovu, a na ovu loptu s kojom sam zabio tri gola potpisali su se svi igrači i treneri. Mi smo Dinamo i ovo trebamo ponoviti u srijedu u Kupu, kazao je Soudani.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.