FRANKO ANDRIJAŠEVIĆ ISTIČE

Kranjčareva odluka me zaista pogodila

Ponedjeljak, 19. rujna 2016. 20:35 Napisao/la  sc

Na kraju me ponizio, kaže otpisani igrač Dinama

Franko Andrijašević igrao je prvu utakmicu prrotiv Dinama otkada je iz Zagreba preselio u Rijeku u transferu Marka Leškovića. Otpisan igrač Dinama imao je nakon utakmice itekakvih razloga za zadovoljstvo:

- Kada sam se ovoga ljeta vratio u Dinamo, trener je još bio Zoran Mamić. Preko moga menadžera poručio mi je kako je zadovoljan mojim učnikom u Lokomotivi i da zaslužujem 20-25 utakmica u Dinamu u ovoj sezoni. Međutim, onda se promijenio trener. Došao je Kranjčar s kojim sam išao na pripreme u Sloveniju, tamo čak i dobio minutažu, a onda, kada smo se vratili u Zagreb, rekao mi je da na mene ne računa i prebacio me u drugu momčad. Kranjčareva odluka me zaista pogodila, njome su me zapravo do kraja ponizili pokažavši da se nikada na mene nije ozbiljno računalo. Dok sam bio jako mlad, nosile su me emocije i na neke sam utakmice gledao kao neku vrstu osvete. Davno me to prošlo. Ne želim Kranjčaru ništa loše, on je odlučio kako je smatrao da je tada najbolje, rekao je Andrijašević za Večernji list.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.