Filip Žderić, igrač Cibalije: Faul? Ako je to faul!? Dinamo je stvarno preočajan ako je spao na ovo!

Nedjelja, 26. veljače 2017. 19:25 Napisao/la  SC

- Je, bio je penal, kazao je Hodžić


U 90. minuti Filip Žderić je zamahnuo prema lopti, nije vidio Soudanija koji mu je pritrčao zdesna... Žderićev zamah nogom i Soudanijev teatralni pad, eto elemenata za kazneni udarac koji je dosudio Damir Batinić.

- Ja sam išao na loptu, on došao iza leđa, ispao je pametan, a ja glup! Radije bih da sam si sam zabio gol! Faul? Ako je to faul... Ma, znali smo prije početka utakmice da će se ovo dogoditi, ali borili smo se, bili blizu bodu. Dinamo je stvarno preočajan ako je spao na ovo, mislim da lošiji i ne može biti, kazao Filip Žderić.

- Je, bio je penal, kratko je dobacio dvostruki strijelac Armin Hodžić.

- Ne bježimo od toga da igra nije bila dobra, protivnike poput Cibalije moramo dobivati mirnije. Ne mogu reći da sam zabrinut, jer Cibalia nam je jednom puknula na gol, ali moramo bolje, sigurno. Pogotovo kad je realizacija u pitanju, s njom se stvarno mučimo, rekao je kapetan Domagoj Antolić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.