Ferenc Sakalj objasnio zašto želi Zorana Zekića, Osijek se vraća na početak

Petak, 06. listopada 2023. 21:22 Napisao/la  SC
Zoran Zekić opet u dresu Osijeka
Zoran Zekić opet u dresu Osijeka

Predsjednik Osijeka Ferenc Sakalj iznio je klupske planove nakon lošega starta u sezonu i smjene trenera Stjepana Tomasa i sportskog direktora Ivice Kuleševića:

- U sljedeće dvije-tri godine cilj nam je formirati novu jaku momčad u kojoj će biti više igrača koji je dala naša Škola nogometa. Dva, tri ili četiri naša igrača uvijek bi trebala biti u prvoj momčadi. Imamo sada Bukvića, Omerovića, Živkovića, pa želimo nastaviti tim putem. Težit ćemo da domaći igrači budu oslonac kluba i ne samo igrači već i treneri. Zato želimo vratiti Zorana Zekića. On poznaje mentalitet i okolnosti vezane uz klub, pa vjerujem da ćemo baš s njim krenuti u novu eru koja će nam donijeti još bolje rezultate. Već ove zime ćemo poduzeti korake kroz koje ćemo pojačati momčad igračima za koje će struka procijeniti da nam nedostaju, kazao je Sakalj za Glas Slavonije.

Zoran Zekić je otišao iz Osijeka u mandatu Ivana Meštrovića, prvoga predsjednika Uprave otkada su klub preuzeli Mađari.

Drugim riječima, Osijek se vraća na početak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.