ELVIS SCORIA NAKON ISTRE

Vidjelo se da su posljednji događaji ostavili traga

Subota, 06. listopada 2012. 21:27 Napisao  I. V.

Mislim da smo zaslužili pobjedu i da smo bili bolji za taj jedan pogodak, rekao je trener Rijeke

 

 

 

Elvis Scoria nakon turbulentnog tjedna izašao je pred novinare kao pobjednik, Rijeka se vratila u život u zadnjim trenucima utakmice protiv Istre 1961.

- Vidjelo se na početku utakmice da su posljednji događaji ostavili traga u momčadi, počeli smo nervozno. Ako smijem komentirati protivnika, i Istra je počela nervozno tako da se na početku sve to odrazilo na igru. Istra je uspjela pronaći pogodak u prvom dijelu, mi smo izjednačili u pravom trenutku. U drugom smo dijelu stalno tražili pogodak, ali nismo gubili koncentraciju u zadnjoj liniji. Na kraju smo pronašli pogodak, mislim da smo zaslužili pobjedu i da smo bili bolji za taj jedan pogodak, kazao je Scoria.

Igor Pamić pronašao je razloge poraza u kratkoj klupi:

- Vidio sam dobru Istru sve dok Anđelković nije izašao van, tada smo se raspali jer je Jerković odigrao katastrofalno. Nažalost, na tom mjestu i nemamo drugog rješenja. Nakon šezdeset minuta izgubili smo blok i povukli se što nismo smjeli, niti željeli. Znali smo da je Rijeka opasna u prekidima, da moramo biti oprezni na ubačaje s boka. Na kraju smo oba pogotka primili nakon ubačaja. Rijeka je zasluženo pobijedila, kazao je Pamić

Pamić nije htio diskutirati oko diskutabilnog isključenja:

- Neću ništa govoriti, vjerujem da ćete korektno prenijeti ono što ste vidjeli, kazao je Pamić. 

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.