Elvis Scoria sto puta na klupi Rijeke: Dobro znam koliko Slaven Belupo želi pobijediti na Kantridi

Petak, 07. prosinca 2012. 11:52 Napisao  Marko Babić

Mislim da sam privilegiran što sam sto puta vodio Rijeku. Ne želim postavljati ciljeve, neka sve ide svojim tokom, najbitnije je da se dobro osjećam ovdje, kaže Scoria

Nogometaši Rijeke u subotu od 19 sati dočekuju Slaven Belupo, u posljednjem susretu jesenskog dijela, utakmici u kojoj tri boda donose drugo mjesto i naslov jesenskog viceprvaka. Upravo je pobjeda Rijeke u Koprivnici bila jedno od najboljih izdanja izabranika Elvisa Scorije u prvom dijelu.

Mogućnost odgode zbog snijega
- Pričali smo oko mogućnosti snijega. Ako uvjeti budu na rubu regularnosti, onda je bolje da se igra u nedjelju nego da igramo po snijegu. Nema smisla igrati na rubu regularnosti, bolje je odgoditi za nedjelju, rekao je Scoria.

- Sastav će biti kao i dosad, uz jednu ili dvije promjene, ali nećemo puno mijenjati. Vidjet ćemo da li će Antonini Čulina biti na raspolaganju, jer s njime dobijamo dodatnu opciju prema naprijed. Što se tiče izostanka Darija Kneževića nećemo izlaziti s kombinacijama kako ćemo ga zamijeniti, rekao je Elvis Scoria.

- Slaven je ekipa koja je već nekoliko godina u vrhu, znaju kako se ostvaruju rezultati. Bolja su ekipa nego što rezultat trenutno pokazuje, imaju pravo biti optimistični. Izuzetno ih respektiramo i očekuje nas jako teška utakmica. Dobro znam koliko žele pobijediti na Kantridi. Svaka priča oko tome da dolaze oslabljeni je bespredmetna. Kada smo pobijedili u Koprivnici u prvoj utakmici, tada smo se vratili u život, rekao je trener Rijeke.

- Utakmica donosi jako puno. Slaven Belupo igra u Kupu i žele trofej ove godine. Ova utakmica nosi praktički šest bodova, oni su kapitalni. Vjerujem da te brojke na proljeće neće biti iste, ovo je prilika da stvorimo kapital. Svjesni smo da s ova tri boda možemo zaokružiti priču, ustvrdio je Scoria osvrnuvši se na sto utakmica na klupi Rijeke.

- Mislim da sam privilegiran što sam sto puta vodio Rijeku. Nadam se je to samo jedan dio puta, svaka utakmica od tih sto je bila posebna. Nadam se da ću tako nastaviti. Ne želim postavljati ciljeve, neka sve ide svojim tokom. Najbitnije je da se dobro osjećam ovdje, ustvrdio je Scoria koji će ponovo na raspolaganju imati Damira Kreilacha koji je zbog žutih kartona propustio gostovanje kod Hajduka.

- Damir bi nam na Poljudu bio od velike važnosti, posebice u uvjetima u kojima se igralo i zbog načina igre. Damir je važan igrač i zadovoljan sam da se vraća, zaključio je Elvis Scoria.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.