ELVIS SCORIA PORUČUJE

Odigrali smo najkompaktnije ove sezone

Nedjelja, 18. studenog 2012. 21:35 Napisao  I. V.

Nismo ni u jednom trenutku pali, držali smo visoku razine koncentracije cijelo vrijeme, osjetilo se  zajedništvo, rekao je Scoria

 

 

 

Elvis Scoria napokon je nakon jedne domaće utakmice punim pravom mogao izreći sljedeće rečenice:

- Odigrali smo najkompaktniju utakmicu ove sezone ako se utakmica gleda u cijelini. Nismo ni u jednom trenutku pali, držali smo visoku razine koncentracije cijelo vrijeme, osjetilo se u momčadi zajedništvo čemu bismo trebali težiti u svim utakmicama.

Što se utakmice tiče, trener Rijeke ovako je vidio razvoj događaja na blatnjavu terenu:

- Mislim da je utakmica bila dobra, ne toliko lijepa za oko zbog teškog terena. Opet smo nakon vodstva 2:0 dobili gol na način koji ne smijemo dozvoliti. Stalno radimo na otklanjanju takvih pogrešaka. Treći pogodak dali smo u pravo vrijeme, predivan gol koji je utakmici dao ljepotu koja je nedostajala. Osijek je igrao otvoreno, bili su opasni jer su igrali s četvoricom napadača. Stalno se igralo četiri na četiri, pa je utakmica bila zanimljiva. Uvijek kada igramo po kiši osjećam da je Kantrida posebna, tako smo igrali o ovaj put. Postignuli smo tri pogotka Osijeku koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva primio samo četiri pogotka u gostima, zaključio je Scoria.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.