Elvis Scoria: Bruno Marić vjerojatno nas je gurnuo u drugu ligu, i ja njemu želim da sudi drugu ligu

Ponedjeljak, 21. travnja 2014. 21:18 Napisao/la  SC

Igralo se na obje strane na pobjedu, nitko se nije zadovoljavao bodom, a sve to bez ijednog gruboga prekršaja sve do 90. minute, rekao je Scoria

Elvis Scoria isključen je pred kraj utakmice kao da je osjetio što se dogoditi. Nedugo zatim duel Fuštara i Radonjića sudac Bruno Marić označio je kaznenim udarcem, Blagojević je izjednačio na 3:3

- Fantastična utakmica u kojoj su svi mogli uživati. Čestitam Pamiću i Istri, ali i svojim igračima. U prvom poluvremenu utakmica je bila malo zatvorena, ali u nastavku su se otvorile linije i postao je spektakl. Igralo se na obje strane na pobjedu, nitko se nije zadovoljavao bodom, a sve to bez ijednog gruboga prekršaja. Iz svega toga izuzeo bih 90. minutu, jer ako je dopustio jedan tip igre, bez obzira što Radonjića jako cijenim kao igrača, on jako upotrebljava ruke, sudac je sa 35 metara udaljenosti dosudio penal. Vjerojatno nas je gurnuo u Drugu ligu, a ja želim i njemu da sudi Drugu ligu, rekao je Scoria.

Igor Pamić nije uspio pobijediti, ali je uspio prekinuti niz poraza:

- Dali smo tri pogotka, što je ovoga puta bilo dosta za bod. Utakmica je bila odlična za gledatelje, a malo manje za nas trenere. Bili smo dobri u ofenzivi, tri puta se vraćali nakon zaostatka i konačno smo prekinuli niz poraza jer nam je teško bilo raditi u takvim uvjetima. Posebno je bio naglašen voljni moment i pošteno ćemo prvenstvo odigrati do kraja, i već protiv Osijeka idemo na pobjedu kako bismo osigurali šestu poziciju, rekao je Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.