Obrat u Dugopolju: Konačna odluka prolongirana za krajnji rok 10. svibnja

Ponedjeljak, 30. travnja 2012. 18:21 Napisao/la  SC

Neslužbeno objašnjenje glasi da Dugopolje još uvijek nije ispunilo sve uvjete o licenciranju pa klub nema uporišta odustati prije nego što dobije licencu 

Iako je početak sastanka Izvršnog odbora Dugopolja slutio brzim donošenjem odluke o odustajanju od prve lige, sastanak se odužio u raspravi o kluspkom statusu.

Prema neslužbenim informacijama, čelnici Dugopolja odlučili su konačnu odluku donijeti zadnjeg dana predviđenog za očitovanje, a zadnji dan prema pravliniku HNS-a je 10. svibnja. Razlog je providan, klub još uvijek nije ispunio sve uvjete o licenciranju i ne može se očitovati o statusu prije nego dobije licencu. 

Ovakvom odlukom čelnika Dugopolja nastavlja se hod po mukama Intera i Rijeke, kojima je izravno ugrožen prvoligaški status.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.