Dražen Ladić: Mislim da će prvenstvo na kraju završiti kao i zadnjih deset godina

Četvrtak, 18. veljače 2016. 20:47 Napisao/la  SC

Rijeka očito dobro radi, sagradila je Rujevicu, sređeno vodstvo kluba samo pogoduje momčadi koja onda može raditi svoje, posvetiti se nogometu, kaže Ladić 


Dražen Ladić uvijek bio izravan u komunikaciji s novinarima i zanimljiv sportskoj javnosti. Nekadašnji vratar Dinama i "vatrenih" ovako je najavio nedjeljni derbi između Dinama i Rijeke:

- Rijeka je opet dobra, jaka, mogla bi to biti zanimljiva utakmica, moglo bi to biti gusto. Rijeka je uspjela iskoristiti činjenicu da je Dinamo imao veliki kadar igrača i iz plavih redova doveli su kvalitetna pojačanja i počeli se dizati, zatim su našli nova pojačanja. Klub očito dobro radi, sagradio je Rujevicu, sređeno vodstvo kluba samo pogoduje momčadi koja onda može raditi svoje, posvetiti se nogometu. Dinamo je isti kao i zadnjih deset godina. Odigrali su ove sezone znatno bolje u Ligi prvaka. Istina je da plavi nisu ove sezone dominantni u domaćoj ligi kao prethodnih godina kad su u ovo vrijeme već mogli slaviti naslov prvaka. Mislim da će prvenstvo ipak na kraju završiti kao i inače, da će prvak biti i dalje isti. Ako Rijeka dobije u nedjelju, možda bi moglo biti gusto u nastavku prvenstva, zanimljivije. No, kao što sam rekao, mislim da će sve na kraju završiti kao i zadnjih deset godina, rekao je Ladić za Večernji list.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.