Dominik Livaković: Soudani nas je izvukao svojom majstorijom, možemo biti sretni ishodom

Ponedjeljak, 10. travnja 2017. 10:44 Napisao/la  SC

Volio bih da o prvaku odlučuje zadnja utakmica, da napunimo Maksimir do posljednjeg mjesta, pa da se Rijeci noge odsjeku kada izađu na teren, kaže Livaković

Dominik Livaković bio je najbolji igrač Dinama u derbiju (1:1) protiv Rijeke na Rujevici, mladi vratar u prvom dijelu utakmice nekoliko (Gavranović, Andrijašević...) je puta sjajno reagirao:

- Rijeka je bila bolja i imala više prigoda. Kako su oni mogli biti zadovoljni nakon posljednjeg remija u Maksimiru, tako mi sada moramo biti zadovoljni bodom s Rujevice, rekao je Livaković za goalcom.hr.

Dinamo je osvojio bod rijetko viđenim pogotkom, Soudani je škaricama zatresao mrežu u 87. minuti:

- Soudani nas je na vrijeme izvukao svojom majstorijom, možemo biti sretni konačnih ishodom, ali i nesretni jer ipak nismo stigli do željene pobjede. Sada se moramo nadati njihovom kiksu prije našeg zadnjeg kola. Sve je isto kao i prije derbija. Do kraja sezone ima još devet kola, puno je tu bodova u igri. U sličnoj sam situaciji bio sa Zagrebom, svi su nas unaprijed otpisali u borbi za ostanak, a onda je o svemu odlučivalo zadnje kolo. Ovo je ipak Dinamo, siguran sam da možemo do naslova.   Volio bih da o prvaku odlučuje zadnja utakmica, da napunimo Maksimir do posljednjeg mjesta, pa da se Rijeci noge odsjeku kada izađu na teren, kaže Livaković, koji je  spomenuo najčešću korištenu riječ nakon derbija.

Teren na Rujevici nije odgovarao igračima Dinama, koji često prosklizavali:

- Teško je igrati, svi smo se posklizavali. Ali, daj Bože da su svi terenu u HNL-u ovako ravni bez obzira što smo opet imali određenih poteškoća. Na teren se ne smijemo vaditi, naglašava Livaković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.