Domagoj Antolić: Svaka čast Pjaci na krasnom pogotku, naravno da smo sretni što ga imamo

Četvrtak, 03. ožujka 2016. 23:07 Napisao/la  SC

Konačno me krenulo. Sretan sam što smo ostvarili novu pobjedu, rekao je Pjaca

Zoran Mamić bio je zadovoljan novom pobjedom svoje momčadi, Dinamo je rutinski osvojio bodove u Puli.

- Čestitke momčadi na pobjedi koju smo teško izborili i sreća da smo rano zabili gol jer kako je utakmica prolazila teren je bio lošiji, a to je teže za ekipu koja napada. U uvjetima kao danas treba puno dodira da bi se smirila lopta, a tako je teško igrati brzo. Naravno, tu su i čvrsti domaćini koje nije lako probiti i moram reći da sam obzirom na uvjete zadovoljan pobjedom, kazao je Mamić.

Andrej Panadić nije imao razloga za zadovoljstvo, Istra 1961 ništa konkretno nije pokazala....

- Dinamo je jaka ekipa i to se vidi po načinu na koji igraju. Na bilo kojem terenu uspostave posjed lopte koji im daje mirnoću i vremena da se odmore. Mi se pak uvijek moramo braniti i to nije lako. Žao mi je što smo tako rano primili gol, ali i što smo primili gol na način na koji sam stalno upozoravao igrače. Pjaca ima klasu, ima tu strašnu desnu nogu, a onda mi dobijemo gol nakon njegove prve akcije. Tada sam bio malo ljut. Moji igrači su imali prevelik respekt prema Dinamu, što je normalno i to shvaćam, ali su se ipak pred kraj prvog poluvremena okuražili. Šteta, bilo smo jako blizu, rekao je Panadić.

Marko Pjaca riješio je utakmicu potezom za pamćenje, sjani dribling završio je pogotkom:

- Konačno me krenulo. Sretan sam što smo ostvarili novu pobjedu, nastavili sjajan niz i održali pet bodova prednosti pred Rijekom. Naravno da sam sretan što sam zabio novi pogodak i tako pomogao momčadi da dođe do pobjede. Rekao sam već da se odlično osjećam, jedva čekam nove treninge i utakmice, pa već razmišljam o utakmici protiv Slaven Belupa, kaže Pjaca.

- Došli smo ovdje po bodove, to smo i ostvarili i svaka čast Pjaci na krasnom pogotku; drugi put u par dana nam je donio pobjedu i naravno da smo sretni što ga imamo. Znali smo da će biti teško jer uvijek je teško doći do bodova u Puli, posebno na ovakvom terenu. Ipak, mislim da smo zaslužili našu pobjedu, imali smo dominaciju i par lijepih prilika u prvom dijelu dok je u nastavku već bilo jako teško igrati, rekao je kapetan Domagoj Antolić.

Standings provided by Sofascore