Disciplinska komisija Istre 1961 suspendirala Henrija Bellea do okončanja postupka

Subota, 07. srpnja 2012. 10:42 Napisao/la  SC

Nema sumnje da je odluka stigla kao reakcija na želje Henrija Bellea da odue u Hajduk i činjenicu da je kod Arbitražne komisije zatražio raskid ugovora s klubom

 

 

 

Disciplinska komisija nogometnog kluba Istra 1961 suspendirala je igrača Henrija Bellea i udaljila ga od rada s prvom momčadi. Suspenzija će trajati do okončanja disciplinskog postupka koji je pokrenut na temelju prijave koju je izvršni direktor kluba Andrey Sazonov podnio 3. srpnja.

Belleu je do okončanja disciplinskog postupka osiguran trener za individualni rad u Puli. Raspored treninga napravio je trener Igor Pamić, dok će Belleov trener biti Davor Lasić.

Nema sumnje da je odluka stigla kao reakcija na želje Henrija Bellea da odue u Hajduk i činjenicu da je kod Arbitražne komisije zatražio raskid ugovora s klubom.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.