Direktor Slavena Belupa čestitao sucima na vrhunski odrađenom poslu

Ponedjeljak, 25. siječnja 2021. 15:07 Napisao/la  SC
Mlinar skrivio prekršaj nad Gržanom?
Mlinar skrivio prekršaj nad Gržanom?

U Koprivnici se ne mire s porazom u Puli, dan nakon utakmica direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović na službenoj stranici izjavio je sljedeće:

- I nakon prospavane noći dojam je isti, u Puli se dogodila klasična egzekucija s dva metka u glavu. Ne znam samo čime i od koga motivirana. I sad će po dobrom starom običaju krenuti “spašavanje vojnika Ryana” pričama o kontaktu, intenzitetu i ostalim floskulama koje se po potrebi izvlače u ovakvim situacijama... Razumijemo da određene situacije tijekom utakmica svi vidimo na svoj način, razumijemo i različite sudačke kriterije, pa i sitne pogreške koje svi kao ljudi činimo, ali na sinoćnji cirkus u režiji glavnog suca uz asistenciju ekipe iz VAR sobe jednostavno ne smijemo i ne želimo šutjeti. Svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu, rekao je Šimunović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.