Dugopolje u srijedu odlučuje hoće li iduće sezone igrati u prvoj ligi

Utorak, 01. svibnja 2012. 10:29 Napisao/la  SC

Odluku smo odgodili jer još uvijek nisu ispunjeni svi uvjeti u licenciranju, HNS traži od nas još neke uvjete o čemu ćemo sve znati u srijedu, kazao je direktor kluba Stipe Rogošić

Budući da odluka Dugopolja izravno utječe na sastav Lige 12, sastanci  uprave dugopoljskog drugoligaša prate se pažljivije od nastupa momčadi. Ako se obistine najave da će Dugopolje odustati od prve lige, sve je jasno što se tiče izgleda Lige 12 u idućoj sezoni. Rijeka i Inter u tom slučaju preostala dva kola mogu igrati u revijalnom tonu, jer 12. mjesto ne znači odlazak u drugu ligu. U suprotnom…

Uprava Dugopolja zasjedala je u ponedjeljak do kasno u noć, konačna odluka nije donesena. Zadnji rok za očitovanje je 10. svibnja, međutim iz Dupopolja kažu da nema potrebe čekati.    

- U srijedu nastavljamo sastanak Izvršnog odbora na kojemu bismo trebali donijeti konačnu odluku o tome želimo li igrati u Prvoj ligi. Odluku smo odgodili jer još uvijek nisu ispunjeni svi uvjeti u licenciranju, HNS traži od nas još neke uvjete o čemu ćemo sve znati u srijedu, kazao je direktor kluba Stipe Rogošić.

Dakle, u srijedu bi se konačno trebalo znati želi li dugopoljski drugoligaš igrati u prvoj ligi. Jasno, pod uvjetom da Dugopolje na kraju prvenstva bude prvo ili drugo.  

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.