MARIJAN VLAK UPOZORIO

Ma kakvi napadači, naš je problem igra!

Nedjelja, 31. srpnja 2016. 13:03 Napisao/la  SC

U ovome trenutku mi definitivno nismo momčad, kaže Vlak


Marijan Vlak previše je iskusan da bi se suzdržavao govoriti o evidentnim problemima, prvi suradnik Zlatka Kranjčara ovako je prokomentirao stanje u Maksimiru:

- Loša predstava protiv Slavena svakako je veliko upozorenje uoči uzvrata trećeg pretkola Lige prvaka u Tbilisiju protiv Dinama! Ponovimo li ovako loše izdanje i u Gruziji, bit će upitan naš prolaz. Moramo se trgnuti, svi zajedno. Neki su se igrači, reprezentativci, kasnije uključili u pripreme, u pola priprema došao je i novi trener, sve su to detalji koji utječu na sadašnje stanje, na konfuziju koja nas je zahvatila. U ovome trenutku mi definitivno nismo momčad i to je naš najveći problem! Nismo ni blizu razine naše prave vrijednosti, kaže Vlak koji za razliku od Zlatka Kranjčara vidi suštinu problema:

- Ma kakvi napadači, naš je problem igra! Jer, igra stvara šanse, igra dovodi napadače u prilike. Stvorimo li šest-sedam prilika, onda će i napadači zabiti dva-tri gola, onda je to – to! A mi nismo stvarali prilike, naša je igra jalova, ne stvaraju se šanse, pa je jasno da onda nema ni golova, rekao je Vlak za Večernji list.

Standings provided by Sofascore