RIJEKA - DINAMO (19) Dinamo doputovao bez Soudanija, najbolji napadač modrih ne igra na Rujevici

Petak, 11. kolovoza 2017. 09:16 Napisao/la  SC

Za Rijeku neće igrati kažnjeni Vešović i Maleš, Gavranović je ozlijeđen. Budući da više nema Ristovskog najveći riječki problem večeras je smanjeni napadački potencijal

Rijeka i Dinamo večeras (19) igraju derbi 5. kola u kojemu riječki trener Matjaž Kek ne može računati na nekoliko standardnih igrača.

Čini se da ni Mario Cvitanović neće moći na Rujevicu izvesti najbolji sastav, prema pisanju Sportskih novosti Dinamo je u Opatiju stigap bez Soudanija.

U Dinamu ništa službeno nisu obznanili, spekulira se da je najbolji napadač modrih ozlijeđen.

Za Rijeku neće igrati kažnjeni Vešović i Maleš, Gavranović je ozlijeđen.

 Bradarić, Zuta i Župarić mogu igrati, što znači da će trener Matjaž Kek na teren poslati momčad koja će večeras igrati prvi i zadnji put zajedno.
 
 Budući da više nema Ristovskog, s obzirom na izostanke Vešovića i Gavranovića, najveći riječki problem večeras je smanjeni napadački potencijal.

Jelić i Heber večeras igraju pod pritiskom budući da se od dvojice novih igrača u utakmici protiv Dinama očekuje da pokažu da su pojačanja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.