DINAMO OBRANIO NASLOV

Kruno Jurčić zahvalio i prethodniku Anti Čačiću

Ponedjeljak, 22. travnja 2013. 09:51 Napisao/la  SC

- Ovo je naš glavni cilj bez kojega ne možemo doći do prilike igrati Europu, rekao je Kruno Jurčić

GNK Dinamo je, pet kola prije kraja, obranio naslov prvaka i osvojio osmu uzastopnu titulu najbolje nogometne momčadi Hrvatskoj. Modri su tako nastavili dominaciju u hrvatskom nogometu osvojivši 15 titulu u 22 godine hrvatskog prvenstva.

- Svi smo jako sretni, ovo je naš glavni cilj bez kojega ne možemo doći do prilike igrati Europu i ponosni smo što smo prvaci. Želim čestitati svim igračima kao i gospodinu Čačiću koji je vodio momčad u prvom dijelu sezone.  U utakmicama pred nama ćemo dati priliku igračima koji su manje igrali kako bismo lakše definirali igrače s kojima idemo u sljedeću sezonu, ali unatoč tome – u svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu, rekao je Krunoslav Jurčić, trener Dinama, za službenu klupsku stranicu.

Dinamo je ujedno pozvao sve navijače da dođu na proslavu naslova 27. travnja na utakmici protiv Slaven Belupa u 19 sati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.