DINAMO - LOKOMOTIVA Tomislav Ivković: Volio bih u Dinamo otići više nego išta na ovom svijetu

Nedjelja, 02. ožujka 2014. 11:57 Napisao/la  SC

Odrezao bi si ruke i noge kada vidim koji igrači igraju u Dinamu umjesto nekih koji su u Lokomotivi. Ja sam Dinamovac, trener Lokomotive, ali Dinamovac. Volio bih u Dinamo otići više nego išta na ovom svijetu, ustvrdio je Tomislav Ivković, trener Lokomotive

Nogometaši Dinama i Lokomotive od 15 sati odmjerit će snage u zagrebačkom derbiju. Utakmica se igra je sjeni odluke da se Lokomotivi, na zahtjev Ministarstva sporta, opozove licenca za nastup u HNL-u, ali da se u isto vrijeme dopusti da nastavi igrati.

- Lokomotiva je jako nezgodan protivnik jer su jedini dovoljno hrabri nadigravati se sa svakim pa čak i s nama. Veselim se toj utakmici, apsolutno smo favoriti i očekujem našu pobjedu, ali respektiramo Lokomotivu i znamo da će biti teška utakmica. Oni su mlada ekipa koja ima jako potentne igrače, ali njih je teško uklopiti u sistem; posebno držati kontinuitet. Tu trener Ivković radi odličan posao, ali logične su oscilacije, rekao je Damir Krznar, pomoćni trener Dinama, za službenu klupsku stranicu.

Tomislav Ivković ponudio je slikovito viđenje situacije.

- U svim utakmicama od kada sam trener Lokomotive možda smo u jednoj pokazali da možemo napraviti nešto više, osim poraza. Niti jedan igrač Lokomotive u ovom trenutku ne može prismrditi Dinamu, igrači to dosad jednostavno nisu pokazali u niti jednoj utakmici. Na njihovom mjestu bi si odrezao ruke i noge kada vidim koji igrači su u Dinamu umjesto nekih pojedinaca koji igraju u Lokomotivi. To je procjena Dinama koji je zaključio da nema vremena čekati mlade igrače. Rekao sam igračima: Pokažite da imamo karakter, pa umjeto pet prekršaja napravite 15, "potucimo" se na travnjaku! Previše pričamo i pametujemo, teren je jedino mjesto gdje se ne možete sakriti. Nitko vam na travnjaku nije kriv. Drago mi je da su mladi igrači nositelji Dinama. Ja sam Dinamovac, trener Lokomotive, ali Dinamovac. Volio bih u Dinamo otići više nego išta na ovom svijetu, rekao je Tomislav Ivković, trener Lokomotive, koji nije htio komentirati odluku o opozivanju licence.

- Svi se već smijemo tim odlukama. Treba istaknuti da je liga puno kvalitetnija, gledamo puno bolje utakmice. Pravnim stvarima neka se bave ljudi koji su za to zaduženi, zaključio je Tomislav Ivković.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.