ZAPREŠIĆANI OSVOJILI BOD

Inter iznenadio Dinamo u Maksimiru

Subota, 21. srpnja 2012. 22:08 Napisao/la  SC

Utakmica 1. Kola MAXtv Prve lige: Dinamo - Inter 1:1. Strijelci: Sammir (16) i Oršić (52)

Utakmica 1. Kola MAXtv Prve lige

DINAMO – INTER ZAPREŠIĆ 1:1

Stadion Maksimir. Gledatelja: 1500

Sudac: Ante Vučemilović (Osijek)

Strijelci: 1:0 Sammir (16), Oršić (52)

Dinamo: Kelava, Puljić, Ibanez, Calello, Sammir, Vilar, Badelj (65 Kovačić), Alispahić (31 Peko), Beqiraj (76 Čop), Vida, Rukavina

Inter Zaprešić: Santini, Čeliković (70 Kramarić), Bagarić, Gulić, Budimir, Mlinar, Šarić, Plazanić, Oršić (87 Bosec), Vujčić, Hadžić (74 Šćrbec)

 

U 52. minuti Vida je prekratko glavom vratio loptu Kelavi, Oršić je dotrčao do lopte prije Dinamova vratara na rubu kaznenog prostora, ogradio loptu i prostor i iz okreta pogodio nebranjenu mrežu - 1:1. Inter je Oršićevim pogotkom poravnao rezultat i osvojio bod u utakmici protiv prvaka, koji je nakon primljenog pogotka propustio dvije velike prilike. Obje potpisuje Sammir.

U 78. minuti Sammir je osvanuo sam na 13 metara, uputio prizemnu loptu pokraj vratara Santinija, ali se ispred gol-crte pojavio Gulin. U 81. minuti Sammir je izašao sam pred Santinija, koji je uspio sačuvati bod.

Inter je prema prikazanom zaslužio bod, hrabrim pristupom Zaprešićani su u Maksimiru igrali poduzetni nogomet koji je na kraju nagrađen.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.