Delegacija Splita povodom 102. rođendana prisjetila se pokojnih klupskih velikana

Srijeda, 16. travnja 2014. 17:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Dostojanstveno i bez velikih riječi, splitovci su se prisjetili Rosandića koji je prije 102. godine započeo jednu veliku priču o radničkom nogometnom klubu

Splitovci su započeli proslavu 102. rođendana prisjetivši se klupskih velikana koji više nisu među živima. Delegacija Splita predvođena predsjednikom Slavenom Žužulom i predsjednikom Nadzornog odbora Jozom Žužulom zajedno sa simpatizerima kluba položila je vijence na grobove prvog predsjednika Splita Šime Rosandića, te jednog od najvećih navijača kluba Milorada Bibića Mosora.

Dostojanstveno i bez velikih riječi, splitovci su se prisjetili Rosandića koji je prije 102. godine započeo jednu veliku priču o radničkom nogometnom klubu.

- Klub je dobro, ništa ne brini i počivaj u miru. Još da danas osvojimo sva tri boda, vjerujem da bi i ti bio sretan, kazao je Slaven Žužul prilikom posjeta grobu prvog predsjednika "crvenih".

Nakon toga delegacija se uputila na Mosorov grob gdje su također položili vijenac, a isto su nakon toga napravili i pored centralnog križa na Lovrincu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.