Dean Računica: Ostat ću dostojanstven u ovom ludilu, ne vidim se dalje na klupi Šibenika!

Nedjelja, 15. svibnja 2022. 21:37 Napisao/la  SC
Dean Računica
Dean Računica

Dean Računica privodi kraju sezonu na klupi Šibenika, koji je ostavio dobar dojam u utakmici nakon koje je Dinamo osvojio titulu prvaka:

- Ostat ću dostojanstven u ovom ludilu, čestitam Dinamo na titulu prvaka. Dobili smo gol u najgorem mogućem trenutku, da je Grezda zabio za 1:0 tko zna kako bi završilo. Dinamo je kvalitetniji, nema tu priče, zasluženo je dobio. Igrači su dali sve od sebe ove sezone, ja i moj stožer probali smo napraviti sve što je bilo moguće, nema nikakvih zamjerki. Protiv Dinama su dali sve od sebe da pokušaju ostvariti cilj. Ostaje jo utakmica protiv Lokomotve i nakon toga zasluženi odmor. Ne, nema nastavka na klupi. Ne vidim se dalje na klupi Šibenika, kazao je Dean Računica.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.